Сторінка 3 – Відгуки - Swanson, вітамін E, 180 мг (400 МО), 60 капсул - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 24.09.2023
241
0
0
29
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Перше що потрібно, щоб бути здоровим, це правильно і в міру харчуватися. За зовнішнім виглядом ми бачимо, що багато люди переїдають, а деякі навпаки залишаються голодними через брак грошей. Потрібно робити так, щоб харчуватися вранці, вдень і ввечері кожен день в один і той же час. Наприклад, о 8.00, 14.00 та 18.00. Тоді ви збережете своє здоров’я і навіть покращите його. Також сідайте за стіл голодними і вставайте з легким бажанням поїсти. Ніколи повністю не наїдайтеся і тим більше не передайте, щоб не навантажувати зайвою роботою свій організм, який зношується. З продуктів їжте те, чого хоче ваш організм, так як лікарі радять різні продукти і існує багато суперечок, що шкідливо, а що корисно. Тому їжте те, від чого ви відчуваєте радість, щастя і задоволення. Також необхідно частіше пити чисту воду, так як наш організм на 80% складається з води і потрібно підтримувати цей баланс, випиваючи по 1–3 літра води в день без добавок чаю, кави і так далі.

Опубліковано 14.01.2024
26
43
0
17
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Вітамін Е є жиророзчинним антиоксидантом, і він відіграє ключову роль у захисті клітин від пошкоджень вільними радикалами. Ось кілька можливих корисних властивостей вітаміну Е та поради щодо дозування: Антиоксидантна дія: Вітамін Е захищає клітини від окислення, що може спричиняти старіння та розвиток різних захворювань. Його антиоксидантні властивості можуть допомагати підтримувати здоров'я шкіри, очей та імунної системи. Серцево-судинне здоров'я: Деякі дослідження вказують на те, що вітамін Е може бути корисним для підтримки серцево-судинної системи. Він може допомагати знижувати ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Підтримка імунітету: Вітамін Е грає певну роль у підтримці функції імунної системи, допомагаючи клітинам брати участь у боротьбі з інфекціями. Запобігання відновленню шкіри: Вітамін Е може бути корисним для здоров'я шкіри, допомагаючи відновлювати її після пошкоджень та підтримувати її гладкість та еластичність. Щодо дозування, рекомендації можуть залежати від віку, статі, стану здоров'я та інших факторів. Зазвичай рекомендована добова доза вітаміну Е для дорослих становить приблизно 15 мг або 22.4 Міжнародних одиниць (МО) для чоловіків та жінок. Однак важливо не перевищувати рекомендовану дозу, оскільки великі дози вітаміну Е можуть мати певні ризики для здоров'я. БАД-и цього виробника беру не вперше. Оптимальна ціна→якість.

8491b41f-b74b-446a-94e2-58a7e07d835a
Опубліковано 22.12.2023
11
11
0
0